Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ





Ένα βραβείο που το παίρνουνε όσοι προκαλούνε θλίψη και πόλεμο με όπλα η μη , κοινωνικό η όχι.. Ένα βραβείο που το πήρε και ο Χένρι Κίσσινγκερ το 1973 δε μου προκαλεί εντύπωση.. Ο συγκεκριμένος δημιούργησε πολέμους και είναι υπέρμαχος στην αλλοίωση παραδόσεων και εθνών πιο πολύ από κάθε άλλον μαζί με την γνωστή ελίτ..

Ένα βραβείο που πήγε το 2007 στον Αλ Γκορ τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ μαζί με την Διακυβερνητική Διάσκεψη του ΟΗΕ (IPCC) για τις Κλιματικές Αλλαγές για τις οποίες βιαζόταν να μας πείσει πως έπρεπε ήδη από εκείνη την στιγμή να δράσουμε , κάνοντας αυτά που έπρεπε και φυσικά έλεγε και η ατζέντα 21 του ΟΗΕ, η οποία είναι υπέρμαχος της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού και αναφέρεται η ίδια ως μη ανθρωποκεντρική...

Αυτά τα έλεγε ένας άνθρωπος ο οποίος σε ομιλία του έλεγε τότε πως ήταν η τέλεια στιγμή για συλλογή πράσινων φόρων με τεράστια έσοδα  δισεκατομμύριων οι οποίοι θα βασίζονται πάνω στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη (Ατζέντα 21-ΟΗΕ) η οποία είναι το τέλειο ψέμα! Συνεπώς και εδώ βραβεύτηκε ένας οργανισμός (ΟΗΕ) ο οποίος υποστηρίζει την μείωση του πληθυσμού της γης στο 10% από τα σημερινά επίπεδα , με νόμπελ ειρήνης..

Και φτάνουμε στο 2012..Το βραβείο παίρνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Και ρωτάω γιατί;;; Ήταν η κατάλληλη στιγμή αυτή για αυτό το ενωτικό τερατούργημα να πάρει νόμπελ ειρήνης;; 

Η στιγμή είναι άκρως προκλητική! Σε μια χρονιά που η ευρωπαϊκή ένωση (Ε.Ε) ώθησε σε εξεγέρσεις και σε σχεδόν σχεδόν όλους τους πολίτες των χωρών της για τα αντικοινωνικά μέτρα που επέβαλε τα οποία στύβανε οικονομικά και ψυχικά και ωθούσανε ανθρώπινες ψυχές στον θάνατο είτε μέσω πείνας , είτε μέσω αυτοκτονιών. Σε μια χρονιά που η καταστολή και το αίμα από αθώους ρέει άφθονο στις γωνιές των πεζοδρομίων.. Αυτή την χρονιά λοιπόν επιλέχθηκε η ευρωπαϊκή ένωση του οικονομικού πολέμου με την "στρατηγό" της Μέρκελ να πάρει βραβείο ειρήνης..

Είναι ένα βραβείο που κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται βραβείο πολέμου και εξαθλίωσης! Στο οποίο οι λέξεις αλλάζουνε απλά για την ωραιοποίηση τους και την εύκολη οικειοποίηση από εμάς.. Σε ένα κόσμο που οι ΗΠΑ κάνουνε πόλεμο για την ειρήνη.. Σε ένα κόσμο που η λέξη προπαγάνδα του μάρκετινγκ και της ατομικής μας προβολής ονομάστηκε σε "δημόσιες σχέσεις" για να μην προκαλεί στο άκουσμα της.. 

Αυτός ο αντιφατικός κόσμος είναι ο κόσμος που δημιουργήσαμε.. Και στη δημιουργία του και περάτωση του βοηθάμε και όσοι δεν αντιστεκόμαστε για την αποδιοργάνωση της συγκεκριμένης του μορφής.. Είναι το τίμημα για τους ανθρώπους που δε μπορούνε να νιώσουνε τις πέντε τους αισθήσεις και να καταλάβουνε το νόημα να ζεις και απλά ασχολούνται με ανούσια πράγματα , υλιστικά , και εγωκεντρική ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου