Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους..

Καίρο τώρα εξέφραζα σκέψεις προφορικά ή γραπτα υπό την μορφή σχολίων σε διάφορες ιστοσελίδες και σε προσωπικά μου ημερολόγια επίσης.Πολλές φορες άκουγα το πόσο ωραίο θα ήτανε όλες αυτές οι σκέψεις να ναι συγκεντρωμένες κάπου με την δυνατότητα ανάγνωσης και σχολίων για εκτενή συζήτηση.Πάντα ήμουν θετικός για κάτι τέτοιο , αλλά ποτέ δεν έκανα το παραπάνω βήμα για μία τέτοια δημιουργία , ίσως γιατί έλειπε το κατάλληλο ερέθισμα..

Μετά και απο τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας , συνέπεια πειράματος σε παγκόσμια κλίμακα , ένος κόσμου που στην ουσία υπακουει σε έντολες μετρημένων ανθρώπων "που κινούν τα νηματα" παγκοσμίως με διάφορους τρόπους , αποφάσισα πως εφτασε η ώρα να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μέσα απο αυτό το ιστολόγιο και να τις επεκτείνουμε μαζι για μία καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών απου ανοίγονται μπροστα μας.

Το κόλπο τους παλιό.. Η συνταγή πετυχημένη πάνω απο έναν αιώνα τώρα..

"ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΙΔΕΑ.ΤΑΥΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΠΩΣ  ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΡΙΖΕΙ.."

Αντισταθείτε οσο είναι νωρίς..! Μην τους αφήνετε να μας κάνουνε μαριονέτες σε ένα θέατρο σκιών και παραλόγου..

ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΒΟΥΛΩΝ ΟΝΤΩΝ! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ! ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΦΟΡΙΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ! ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ...

Καλή αρχή..


2 σχόλια:

  1. καλως ήρθες φίλε μου στην ελληνική και ανατρεπτική blogoσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαι καλά φίλε μου! η γνώμη ενός φίλου που είναι επίσης και παλιός blogger , πάντα μετράει.
    Περιμένω σχολια για συζητησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή